A început distribuirea ajutoarelor alimentare şi de igienă pentru sărmani

A început distribuirea ajutoarelor alimentare şi de igienă pentru sărmani

Ajutoare pentru categoriile defavorizate FOTO Facebook/PMC

Încă de săptămâna trecută, Direcţia de Asistenţă Socială Călăraşi a început distribuirea, la sediul Cantinei de Ajutor Social, situat în strada Prel. Dobrogei nr. 65, a pachetelor cu produse alimentare şi de igienă către persoanele cu posibilităţi materiale reduse,

Beneficiari de pe listele iniţiale sunt 103 persoane (titulari şi membrii familiei). Persoane cărora le este stabilit, prin dispoziţie a primarului, dreptul la un venit minim garantat, conform Legii nr. 416/2001 cu modificările şi completările ulterioare. 
De asemenea, beneficiază de ajutoare alimentare şi de igienă 320 de persoane (titulari şi membrii familiei). Familiile beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei, conform Legii nr.277/2010, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.
 
Distribuirea produselor POAD către beneficiarii înscrişi pe listele iniţiale se face în zilele lucrătoare, între orele 09.00-16.00, în ordinea prezentării la centrul de distribuţie.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările