Şase călărăşeni merituoşi au primit titlul de Cetăţean de onoare. Cine sunt aceştia

Şase călărăşeni merituoşi au primit titlul de Cetăţean de onoare. Cine sunt aceştia

Titlul de cetăţean de onoare a fost acordat mai multor personalităţi din Călăraşi, în cadrul Zilelor Municipiului FOTO Facebook/PMC

Sâmbătă, în prima zi a manifestărilor dedicate Zilelor Municipiului Călăraşi – 426 de ani atestare documentară, primarul Marius Dulce a înmânat titlul de Cetăţean de onoare unor personalităţi din domeniile medical şi didactic pentru merite deosebite în activitatea desfăşurată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Este vorba despre dr. Gheorghe Paul Gaşpar, dr. Cristian Gheorghe Giurcă şi profesor Gheorghe Stoianovici. O distincţie similară a fost conferită şi domnului Nicolae Dragu, ales cetăţean de onoare al municipiului în anul 2009.
 
De asemenea a fost conferit titlul de cetăţean de onoare post-mortem  profesorului Sorin Danciu şi ing. Daniel Ştefan Drăgulin, primar al Călăraşiului în perioada 2012 – 2020. Conform Primăriei Călăraşi, în cadrul aceleaşi festivităţi a mai fost acordată o Diplomă de merit profesorului doctor Constantin Tudor pentru activitatea remarcabilă desfăşurată în beneficiul comunităţii şi pentru prezenţa activă în viaţa acesteia.
 
Catinca Leu, o micuţă artistă a Călăraşiului şi David Ghibu, unul dintre cei mai buni tineri matematicieni ai ţării, au primit Diplome de merit, în semn de aprecire pentru rezultatele remarcabile obţinute şi pentru promovarea valorilor călărăşene.
 
Vă mai recomandăm şi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările