60 de tone de grâu furate, descoperite la cantonul pădurarului din comuna Modelu

60 de tone de grâu furate, descoperite la cantonul pădurarului din comuna Modelu

Grâul urma să fie valorificat după terminarea recoltatului Foto: Arhivă Adevărul

Aproximativ 60 de tone de grâu, sustrase de pe un teren din baltă, au fost descoperite de poliţişti la cantonul pădurarului şi într-o fermă de pe raza comunei Modelu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Furtul a fost reclamat, pe 26 iulie 201, la poliţie de către Dumitru B., administratorul societăţii comerciale păgubite. Acesta le-a spus anchetatorilor că grâul a fost transportat la cantonul A.J.V.P.S. şi la ferma lui Costel I., ambele pe raza Comunei Modelu. În urma verificărilor demarate, poliţiştii au identificat mai multe persoane care au participat la infracţiune.

Marfa urma să fie vândută

Este vorba despre Stoica Ş.(46 ani), din comuna ialomiţeană Făcăeni, şeful fermei păgubite, Ionuţ B.( 31 de ani), din oraşul Feteşti, Virgil G.(41 ani), Vasile P.(34 ani), Doruţu Z.(43 de ani), Gheorghe T.(31 de ani) şi Vasilică V.(40 de ani), toţi din comuna Ciocăneşti, judeţul Călăraşi, salariaţi ai unor societăţi agricole.

Poliţiştii spun că, în perioada 26 – 27 iulie a.c., cele 60 de tone de grâu sustrase au fost transportate în 4 remorci la Cantonul AJVPS Călăraşi - Balta Modelu şi la ferma lui Costel I. Marga urma să fie vândută, după ce se termina recoltatul, iar banii obţinuţi ar fi fost împărţiţi între suspecţi. Întreaga cantitate de grâu a fost recuperată şi predată păgubitului, iar cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările