VIDEO Preşedintele PSD Buzău, Constantin Boşcodeală, despre Cristinel Bîgiu: “Nu-mi pare rău că l-am adus în PSD”

VIDEO Preşedintele PSD Buzău, Constantin Boşcodeală, despre Cristinel Bîgiu: “Nu-mi pare rău că l-am adus în PSD”

Constantin Boşcodeală

Preşedintele PSD Buzău, Constantin Boşcodeală, a făcut astăzi primele declaraţii în legătură cu arestarea fostului său coleg de partid, Cristi Bîgiu. Liderul social-democraţilor buzoieni nu se dezice de şeful CJ Buzău şi spune că nu regretă aducerea lui Bîgiu în PSD.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Constantin Boşcodeală este de părere că judeţul va avea de suferit dacă viitorul preşedinte desemnat al Consiliul Judeţean nu se va continua proiectele demarate de preşedintele Cristi Bîgiu.
 
“E o mare problemă ceea ce se întâmplă la Buzău. Cristi Bîgiu ştia toate problemele judeţului pentru că, în campania electorală, o lună şi jumătate, a luat la cunsotinţă, real, problemele fiecărei comunităţi iar proiectele începute s-au desfăşurat foarte bine. Începeau să se desfăşoare astfel încât condiţiile de viaţă să crească. E o mare problemă. Sper ca în continuare vicepreşedintele care va conduce să ducă mai departe aceste proiecte”, a declarat primarul Constantin Boşcodeală.
 
De asemenea, liderul social-democrat a declarat că nu regretă niciun moment faptul că l-a invitat pe Cristi Bîgiu în PSD, asta deşi Biroul politic al partidului a decis excluderea fostului liberal. Mai mult decât atât, decizia de excludere a lui Bîgiu a fost anunţată chiar de către premierul Victor Ponta. “Nu-mi pare rău că l-am adus în PSD, îmi pare rău de ce s-a întâmplat. De abia anul acesta judeţul Buzău a beneficiat de foarte multe resurse financiare ca urmare a proiectelor care s-au desfăsurat. Mi-ar părea rău dacă ele ar fi stagnate, vă daţi seama să rămână oameni fără apă, canalizare, drumuri, etc. Sper ca aceste proiecte să continue şi sub viitoarea conducere”, a mai spus Constantin Boşcodeală.
 
Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Cristinel Bîgiu, şi finul lui, Florin Colgiu, acuzaţi de luare de mită, respectiv complicitate la luare de mită, au fost arestaţi, duminică, de magistraţii Tribunalului Bucureşti. Cristinel Bîgiu este acuzat că ar fi cerut şi primit sume de bani pentru a atribui contracte pe bani publici unor firme, în timp ce finul său este acuzat că ar fi primit o parte din bani pentru şeful CJ Buzău. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările