VIDEO Modul cumplit în care au sfârşit victimele criminalului în serie din Cipru. Detaliile făcute publice de investigatori

VIDEO Modul cumplit în care au sfârşit victimele criminalului în serie din Cipru. Detaliile făcute publice de investigatori

Criminalul şi câteva dintre victimele sale

Moarte cumplită pentru Livia Florentina Bunea şi fetiţa ei, Elena Natalia, ucise în Cipru de un criminal în serie. Presa locală a dezvăluit detalii cumplite din anchetă.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Două românce, mamă şi fiică, se află printre victimele criminalului în serie arestat recent în Cipru. Autorul este un ofiţer de armată greco-cipriotă în vârstă de 35 de ani, care şi-ar fi recunoscut crimele.
 
Printre ele, scrie presa cipriotă, se află Livia Florentina Bunea, născută în Buzău, de 36 de ani, precum şi fiica ei, Elena Natalia, de opt ani.
 
Potrivit jurnaliştilor ciprioţi, care citează surse din anchetă, criminalul Nikos Metaxas le-a omorât pe cele două, le-a tranşat şi băgat în valize, pe care le-a aruncat mai apoi într-un vechi puţ inundat al unei mine de cupru.
 
Balta este denumita "lacul roşu" de localnici, de la culoarea roşie dată de concentraţia de cupru. 
 
Apa ar fi acidă, astfel că ucigaşul spera ca trupurile celor două românce să fie descompuse complet. La această oră, poliţiştii şi localnicii fac cercetari în două locuri în care există bănuieli că ar fi cele două cadavre. Au fost aduse şi drone pentru cercetarea de la înălţime.
 
 
Bărbatul este considerat de mass-media din Cipru "primul criminal în serie" din istoria insulei. Oamenii sunt şocaţi de mărturisirea criminalului în serie.
 
Două trupuri au fost descoperite într-o mină la începutul acestei luni. Al treilea a fost găsit ieri, după ce poliţiştii au fost îndrumaţi chiar de către criminal către locul unde a fost aruncată femeia, pe un câmp de la periferia Nicosiei.
 
Toate cele trei cadavre erau ale unor femei din Filipine. O altă victimă ar fi o femeie din India. Totodată mai este dată dispărută şi o fetiţă de 6 ani, fiică a uneia dintre victimele găsite.
 
Ultima femeie descoperită moartă a fost dată dispărută în decembrie 2017. Suspectul a povestit că a cunoscut victima prin intermediul unui site de matrimoniale.  
 
 
Livia era plecată din România de un deceniu, pentru a se stabili în Cipru împreună cu soţul ei, român. Fetiţa a fost născută în Cipru, iar la scurt timp cei doi s-au despărţit. În ultima perioadă, Livia Florentina locuia singură în Cipru, cu fetiţa ei, şi cele două veneau destul de rar la Buzău, la mama ei. 
 
Mama fetei, văduvă de mulţi ani, a încercat din răsputeri să dea de fiica ei, după dispariţia din septembrie 2016, a făcut plângeri la Poliţia Buzău, Ambasadă, la poliţia din Cipru, însă nimeni nu a avut un răspuns pentru ea. 
 
Până acum, când a fost sunată de ginerele rămas în Cipru, pentru a-i spune că Livia şi fiica ei ar fi două dintre victimele criminalului în serie supranumit Oreste. 
 
Trupul româncei şi cel al fetiţei care avea opt ani în momentul dispariţiei nu au fost găsite deocamdată. Mama speră ca ucigaşul să indice locul în care le-a ascuns, pentru a le face slujba de înmormântare.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: