VIDEO Autoturism transformat în adăpost pentru o femeie izgonită de rude şi căţeii ei

VIDEO Autoturism transformat în adăpost pentru o femeie izgonită de rude şi căţeii ei

O femeie de 57 de ani, întoarsă recent din străinătate, a fost aruncată în stradă de familie după ce a rămas fără bani. Singurii prieteni sunt vecinii şi cei doi căţei, pe care buzoianca i-a adus în România după decesul soţului italian.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Femeia povesteşte că s-a întors acasă la insistenţele familiei, după ce partenerul ei de viaţă, cu care era căsătorită de mai bine de 10 ani, a murit pe neaşteptate.
 
Luminiţa Stoica, în vârstă de 57 de ani, şi-a vândut casa din Italia şi toate bunurile, apoi s-a întors în România să-şi aline suferinţa alături de familie.
 
După ce banii s-au terminat au început şi problemele văduvei care, susţine ea, a fost dată afară din apartament de fratele ei, spre disperarea vecinilor care o cunosc de o viaţă.
 
”Nu le-am făcut nimic. Ei au vrut să mă dea afară pentru că nu le-am mai dat bani. Eu din Italia le-am trimis mereu bani. Am depus probe la judecătorie. A influenţat-o pe mama, care e bolnavă, să mă izgonească”, spune Luminiţa.
 
Femeia trăieşte acum în maşina adusă din Italia, alături de cei doi căţeluşi care i-au rămas credincioşi. Luminiţa Stoica se află acum într-o stare precară de sănătate, fără niciun ban şi fără asigurare de sănătate.
 
Nu mai vede nicio cale de ieşire din situaţia în care se află. Până la plecarea în Italia, femeia fusese contabilă la o şcoală din Buzău, fiind absolventă a trei facultăţi.
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările