Traducerea unui testament ar putea elucida motivul sinuciderii omului de afaceri Rudolf Heinz

Traducerea unui testament ar putea elucida motivul sinuciderii omului de afaceri Rudolf Heinz

Un bilet şi mai multe documente lăsate pe pod, înainte să-şi ia viaţa, toate scrise în germană, ar putea lămuri motivele sinuciderii lui Rudolf Heinz, cetăţean austriac stabilit la Mărăcineni împreună cu iubita lui. Acesta era om de afaceri şi deţinea o fabrică de cabluri în Cehia, cu birourile în capitala Austriei, Viena.

Ştiri pe aceeaşi temă


Este anchetă în cazul bărbatului găsit spânzurat luni după-amiază cu o frânghie legată de structura metalică a podului de la Mărăcineni. 

Printre documentele lăsate de austriac pe pasarela podului de la Mărăcineni a fost găsită o notiţă scrisă în limba germană, iar un testament, redactat de asemenea în limba germană, a fost găsit la hotelul unde acesta se cazase. 

Fotografii de pe acest testament i-ar fi trimis soţiei chiar înainte să-şi ia viaţa. Motivele care l-au determinat pe cetăţeanul austriac să îşi încheie socotelile cu viaţa ar putea fi elucidate după traducerea documentelor.

Rudolf Heinz era căsătorit civil cu o tânără, de 26 de ani, din satul Potoceni, comuna Mărăcineni, pe care o cunoscuse în Austria, iar pe 27 iulie urma şi cununia religioasă. 

Cei doi locuiau într-o casă în Potoceni pe care o cumpăraseră de curând. Rudolf Heinz deţinea o fabrică de cablaje în Cehia, cu sediul administrativ în Austria.

Duminică seară cei doi s-au certat rău iar bărbatul a plecat de la iubita lui. Luni după-amiază a fost găsit spânzurat de structura metalică a podului de la Mărăcineni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: