Primarul Buzăului, preşedinte PSD local: ”Este undeva un rezultat pe măsura comunicării care s-a făcut de la Bucureşti”

Primarul Buzăului, preşedinte PSD local: ”Este undeva un rezultat pe măsura comunicării care s-a făcut de la Bucureşti”

A fost atmosferă de sărbătoare în sediile partidelor de opoziţie, PNL şi USR PLUS, duminică seară, după publicarea rezultatelor estimărilor realizate de cele două instituţii de sondare a opiniei publice la ieşirea de la urne, în contrast cu cea de la sediul organizaţiei Partidului Social Democrat.

Ştiri pe aceeaşi temă


Preşedintele organizaţiei municipale PSD, primarul Constantin Toma, a recunoscut că rezultatul obţinut de social-democraţi este cauzată de imaginea proastă a Partidului Social Democrat. 

„Este undeva un rezultat pe măsura comunicării care s-a făcut de la Bucureşti şi imaginea, să nu ne ascundem după deget, proastă creată, chiar dacă rezultatele în unele zone au fost bune, şi din punct de vedere economic şi al măsurilor luate cu foarte mulţi oameni din această ţară. Din păcate avem o problemă foarte gravă, pe care o ştim cu toţii, cei 5-6 milioane de români care lucrează afară şi care nu ne vor ierta niciodată, iar la lucrul acesta au contribuit toate partidele, căci până la urmă toate partidele, cu o singură excepţie, au fost la guvernare”, a spus Constantin Toma.

La rândul său, preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Naţional Liberal, deputatul Cristinel Romanescu, spune că rezultatele scrutinului de duminică arată nevoia de schimbare.

„Pentru noi, copiii şi nepoţii noştri. Iată că o mobilizare exemplară la vot poate muta munţi, poate schimba destine. Să demonstrăm Europei că România contează şi are un cuvânt important de spus. Să câştigăm încrederea românilor din ţară şi din străinătate pentru alegerile care vor urma. Să reprezentăm România onorabil!”, a spus Romanescu.

Liderul USR Buzău, Irinel Cîrstea, a declarat că speră ca, după anunţarea rezultatelor din Diaspora, Alianţa 2020 va fi câştigătoarea alegerilor.

„Este o palmă dată PSD pentru ceea ce a făcut în ultimii doi ani de zile; am suportat batjocorirea justiţiei, am suportat gazele în nas date de PSD, iar acum, la vot, le-am întors-o şi noi aşa cum trebuia. Când vor veni rezultatele din Diaspora, noi sperăm să câştigăm alegerile. Avem, în schimb, o mare responsabilitate pentru ceea ce va urma, pentru că oamenii au mare încredere în ceea ce vom face”, a spus Cîrstea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: