Piaţa Centrală din Buzău are instalaţie de lumini. Pe un ecran rulează colinde VIDEO

Piaţa Centrală din Buzău are instalaţie de lumini. Pe un ecran rulează colinde VIDEO

Foto Georgeta Vişinoiu

Pentru prima dată în 30 de ani, Piaţa Centrală „Stan Săraru” a fost împodobită cu ghirlande. Aici a fost montată plasa de luminiţe care acoperea în ultimii ani întregul platou din centrul oraşului, căreia autorităţile au decis acum să-i găsească alt amplasament.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Plafonul construcţiei din piaţa centrală a Buzăului este luminat festiv, iar în mijoc a fost montat un panou LCD pe care rulează colinde de Crăciun şi recomandări privind combaterea pandemiei de coronavirus.
 
”Am mutat plasa de lumini în Piaţa Centrală pentru că nu mai avea rost să o ţinem în Piaţa Dacia. Cel puţin o lună de zile vom avea aici colinde, muzică românească şi muzică populară care să atragă, de ce nu, lumea la cumpărături şi să ne bucurăm de venirea sărbătorilor”, a spus primarul Constantin Toma.
 
Iluminatul festiv din Piaţa Centrală din municipiul Buzău va funcţiona pe întrega perioadă a sărbătorilor de iarnă. Tot în Piaţa Centrală va fi adus şi împodobit şi un brad.
 
Sunt însă şi voci critice care spun că demersul este aproape inutil, deoarece piaţa agro-alimentară este aproape pustie după lăsarea întunericului, atunci când este pusă în valoare instalaţia de iluminat festiv.
 
Iluminatul festiv a fost pus în funcţiune pe absolut toate străzile din Buzău unde au fost montate ghirlande. Decoraţiunile din acest an sunt noi, iar firma care le-a montat este din Buzău. Au fost pornite şi instalaţiile din centrul oraşului, acolo unde va fi amenajat un mic târg de Crăciun şi Anul Nou.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările