Motivul pentru care a fost amânată redeschiderea podului din zona Marghiloman

Motivul pentru care a fost amânată redeschiderea podului din zona Marghiloman

Arhivă

Anunţată iniţial pentru începutul acestei săptămâni, redeschiderea circulaţiei auto pe pasajul de la parcul Marghiloman a fost amânată. Decizia îi aparţine constructorului, care aşteaptă să finalizeze şi căile pietonale de pe cele două laterale.

Ştiri pe aceeaşi temă


Săptămâna trecuta, edilii anunţau că pasajul de pe Horticolei va fi redeschis circulaţiei auto cât de curând. Era încheiată inclusiv trasarea marcajelor pe carosabil.

Promisiunea nu a fost însă respectată, constructorul hotărând între timp să menţină circulaţia oprită până la finalizarea căilor pietonale.

Cele două spaţii laterale rezervate pentru pietoni au fost separate de carosabil printr-un parapet înalt de beton, care urmează să fie vopsit zilele acestea, în funcţie de condiţiile meteo.

De asemenea, mai trebuie fixate şi balustradele, care nu au fost amplasate decât pe porţiunea care traversează şoseaua.

Mai sunt de executat şi alte lucrări, dar constructorul se înscrie în termenele contractuale şi nu vor fi întârzieri. Circulaţia ar putea fi reluată pe pasajul de la Marghiloman, care face legătura între bulevardul Republicii şi strada Horticolei, la jumătatea lunii februarie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: