George Scutaru, şeful liberalilor din Camera Deputaţilor

George Scutaru, şeful liberalilor din Camera Deputaţilor

George Scutaru va fi liderul liberalilor de la Camera Deputaţilor

Deputatul de Buzău George Scutaru va fi noul lider al grupului parlamentar PNL de la Camera Deputaţilor, după ce deputatul Andrei Gerea a fost propus de liberali pentru funcţia de ministru al Economiei.


Anunţul a fost făcut astăzi de preşedintele PNL, Crin Antonescu, după şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL, în care s-a votat propunerea ca Andrei Gerea să fie nominalizat pentru şefia Ministerului Economiei.

Până acum, George Scutaru deţinea una dintre funcţiile de vicelider al grupului parlamentar PNL din Camera Deputaţilor.

George Scutaru, în vârstă de 40 de ani, este preşedintele PNL Buzău din iunie 2010, atunci când l-a înlocuit în funcţia de şef al organizaţiei judeţene pe actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Buzău, Cristi Bîgiu. Totodată, Scutaru deţine şi funcţia de vicepresedinte al Comisiei de Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională din Camera Deputaţilor, dar este şi membru al delegatiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentară NATO. Printre altele, Scutaru este membru fondator al Grupului „Pro America” din Parlamentul României.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: