Destinul tragic al unui copil deştept. Şefa de promoţie a clasei a opta din Şcoala nr. 15 Buzău a murit în urma unui anevrism cerebral

Destinul tragic al unui copil deştept. Şefa de promoţie a clasei a opta din Şcoala nr. 15 Buzău a murit în urma unui anevrism cerebral

Diana Florentina Radu avea toată viaţa în faţă. Trebuia să devină, la sfârşitul acestui an şcolar, şefă de promoţie cu media 10 de absolvire a clasei a VIII-a, la Şcoala ”George Emil Palade”, însă destinul i-a rezervat o cu totul altă direcţie. Cea a morţii. Copila a părăsit această lume miercuri dimineaţă, din cauza unui anevrism cerebral.

Ştiri pe aceeaşi temă


Duminică noapte, fata a fost găsită de părinţi întinsă pe gresia din baie. Au dus-o la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău, unde a fost diagnosticată cu anevrism cerebral. 

Dată fiind gravitatea afecţiunii, bolnava a fost transferată la o unitate spitalicească din Bucureşti.
 
Situaţia s-a agravat, din păcate, iar miercuri dimineaţă Diana şi-a dat ultima suflare. Decesul adolescentei, un copil vioi, plin de viaţă, i-a şocat pe colegii, profesorii şi cunoscuţii ei. Era în clasa a VIII-a, la Şcoala ”George Emil Palade”. 

Diana Florentina Radu a fost o elevă eminentă, obţinând rezultate bune la mai multe olimpiade şcolare la care a participat. 

Potrivit specialiştilor, anevrismul cerebral este o formaţiune vasculară cu aspectul unei tumori, localizată pe traiectul unui vas de sânge de la nivelul creierului. În majoritatea cazurilor nu generează simptome.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările