VIDEO Descoperire şocantă: un buzoian a găsit un cap de broască într-o pâine cumpărată dintr-un magazin sătesc

VIDEO Descoperire şocantă: un buzoian a găsit un cap de broască într-o pâine cumpărată dintr-un magazin sătesc

Buzoianul va face plângere la OPC

Un tânăr din localitatea buzoiană Smeeni a fost la un pas să înghită capul unei broaşte, în timp ce lua cina împreuna cu soţia si copilul de trei ani. Soţii Tudorache au făcut greţoasa descoperire într-un sortiment de pâine cumpărat de la magazinul sătesc, după ce au apucat să mănânce câteva felii din ea.

 
Bărbatul a observant în pâine un corp străin care semăna cu pielea unei broaşte, iar la o examinare atentă bănuiala i s-a confirmat. Deşi părea incredibil, soţii Tudorache au constatat că au în faţă capul unei broscuţe secţionată în două probabil în timpul procesului de malaxare.
 
“Daca mama m-ar fi facut cu vreun italian probabil ca aş fi mâncat şi eu broaşte, dar poate cine ştie, mă reprofilez acum. Soţia nici nu mai vrea să vadă forma de pâine  darmite s-o mănânce. Mai grav este că dacă ar fi mâncat copilul acea felie sigur se îmbolnăvea de cine ştie ce nenorocire”, a spus Doru Tudorache, săteanul din Smeeni care a cumpărat pâinea cu broaşte.

 
Tânărul scârbit de broscuţa descoperită în pâine a fugit într-un suflet la magazinul din sat pentru a cere socoteală însă vânzătoarele s-au scuzat când au văzut minunea şi au pasat răspunderea în cârca brutăriei din muncipiul Buzău. 
 
“Nu am eu nicio vină că a găsit acest client capul de broască în pâine. Pâinea suspectă de contaminare cu corpuri străine se vinde în continuare în magazinele din Buzău şi Smeeni dar noi am hotărât să nu mai procurăm produse de panificaţie de la această brutărie din municipul Buzău”, a spus Nela Costache, patroana magazinului din Smeeni.
 
Pentru că producătorul i-a trântit telefonul în nas, săteanul din Smeeni a hotărât să facă public incidentul, nu înainte de a trimite o plângere către OPC Buzău, în care a prezentat toată întâmplarea confirmată de o fotografie.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: