Cadou oferit echipajelor ISU Buzău, de Ziua Naţională a Pompierilor VIDEO

Cadou oferit echipajelor ISU Buzău, de Ziua Naţională a Pompierilor VIDEO

Sursa ISU Buzău

De Ziua Naţională a Pompierilor din România, ISU Buzău a organizat o ceremonie de avansare în grad a cadrelor militare de la nivelul instituţiei, precum şi prezentarea ultimei achiziţii a unităţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Un modul cisternă este cea mai recentă dotare care a intrat în rândul tehnicii de intervenţie a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupaşcu” al judeţului Buzău.
 
Autospeciala a fost achiziţionată cu sprijinul Consiliului Judeţean Buzău. 
 
„Acest tip de modul are o capacitate de 8.000 litri, este dotat cu diferite sisteme special destinate ce facilitează refularea apei la nevoie şi umplerea rapidă, fiind indispensabil la intervenţiile în zonele greu accesibile sau fără surse de alimentare şi în misiunile ce necesită cantităţţi mari de apă la flux continuu pentru stingerea incendiilor de amploare”, precizează ISU Buzău.
 
 
Ziua Pompierilor este marcată în fiecare an la 13 septembrie. Este data la care, în anul 1848, a avut loc Bătălia din Dealul Spirii, o luptă eroică purtată de pompierii militari, conduşi de căpitanul Pavel Zăgănescu, împotriva trupelor otomane, pentru apărarea Revoluţiei de la 1848.
 
În această zi, militarii Inspectoratului Pentru Situaţii de Urgenţă ”Neron Lupaşcu” au organizat depuneri de coroane de flori la monumentele eroilor pompieri, situate pe raza judeţului Buzău.
 
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările