Aproape 400 de amenzi, aplicate de Poliţia Rutieră Buzău în doar 24 de ore

Aproape 400 de amenzi, aplicate de Poliţia Rutieră Buzău în doar 24 de ore

Poliţiştii rutieri din Buzău au reţinut ieri permisele a 17 şoferi care au încălcat legea

În doar 24 de ore, aproape 400 de sancţiuni au fost aplicate de de poliţiştii buzoieni pentru neregulile constatate în trafic. Poliţiştii rutieri au reţinut ieri permisele a 17 şoferi care au încălcat legea.

 
Miercuri, poliţiştii buzoieni au aplicat 390 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut 17 permise de conducere. 169 dintre abateri au fost comise de conducătorii auto care nu au respectat limitele legale de viteză. Şase dintre aceştia au fost nevoiţi să predea permisele pentru o perioadă de 90 de zile din cauza vitezelor cu care au fost înregistrate maşinile pe care le conduceau. Cel mai rapid dintre „vitezomani” a fost un bărbat de 41 de ani, din judeţul Bacău, care şi-a condus maşina cu 161 km/h pe DN 2 E85, în localitatea Mihăileşti.
 
În aceeaşi zi, poliţiştii au mai reţinut alte şase permise de conducere, pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversare, depăşiri neregulamentare şi neacordarea priorităţii de trecere autovehiculelor ce rulau pe drumul prioritar.
 
Tot în ziua de 18 iunie, în urma controalelor efectuate în trafic, poliţiştii au depistat un bucureştean şi un bărbat din judeţul Vrancea, care conduceau autovehicule pe DN 2 E85, deşi le fusese suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
 
Alte două dosare penale au fost întocmite de poliţişti după ce au depistat un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Zărneşti, şi un bărbat de 69 de ani, din comuna Brădeanu, care conduceau mopede fără a poseda permise de conducere. Totodată, poliţiştii au stabilit că tânărul conducea un moped neînmatriculat, iar bărbatul din Brădeanu consumase alcool (0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat).
 
Un alt dosar penal a fost întocmit de poliţiştii din cadrul Poliţiei oraş Nehoiu, după ce au depistat o tânără în vârstă de 27 de ani, care conducea un autoturism pe DJ 203K, deşi nu figurează în evidenţa deţinătorilor de permis de conducere. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările