Un bebeluş a fost rănit grav după ce a căzut de pe masa de naştere şi s-a lovit cu capul de beton

Un bebeluş a fost rănit grav după ce a căzut de pe masa de naştere şi s-a lovit cu capul de beton

Părinţii copilului au depus o plângere la poliţie. FOTOstirileprotv.ro

Cazul revoltător s-a petrecut la Maternitatea din Zărneşti, iar părinţii copilului au depus plângere la poliţie. Cadrele medicale susţin că mama copilului nu a văzut bine ce s-a întâmplat şi că bebeluşul nu a căzut. Copilul este acum internat la Reanimare la Maternitatea Brraşov.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bebeluşul s-a născut la termen şi potrivit mamei a fost lăsat singur pe masa de naştere, fără nici supravegere. Naşterea a decurs rapid, femeia fiind la a doua sarcină. Imediat după naştere bebeluşul a fost lăsat nesupravegheat pe masa de naştere. A căzut şi s-a izbit puternic cu capul de podea, rănindu-se grav. Mama copilului susţine că nimeni nu a supravegheat copilul. „ Una dintre asistente îşi făcea de lucru cu o pensetă şi era lângă mine, dar cu spatele, iar alt angajată era la geam. Copilul a căzut şi l-au adunat de pe jos. S-a lovit tare de două ori. Întâi a căzut pe tabla pe care am pus eu picioarele, iar apoi de ciment“, a povestit Ioana Dobrin mama copilului, pentru stirileprotv.ro

Angajatele spitalului au altă variantă şi susţin că mama nu a văzut bine şi că micuţul nu a căzut. Aceeaşi variantă o are şi directorul medical al spitalului, dar recunoaşte că nu a fost de faţă. Nimeni de la Spitalul din Zărneşti nu explice de ce atunci copilul este la Reanimarea Maternităţii Braşov în stare gravă. Mai ales că sarcina a fost una normală şi fără probleme.

Părinţii copilului au depus o plângere la poliţie şi voi ca persoanele vinovată să plătească. Oamenii sunt disperaţi şi nu ştiu dacă bebeluşul lor va rămâne sau nu cu sechele. Medicii de la Maternitatea Braşov fac toate investigaţiile necesare, dar abia peste câteva zile vor ştii cu exactitate cât de gravă afost trauma suferită

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: