Traseul liniei 2 va fi prelungit pe strada Turnului pentru ca oamenii să ajungă uşor la instituţiile din zonă

Traseul liniei 2 va fi prelungit pe strada
Turnului pentru ca oamenii să ajungă uşor la instituţiile din zonă

Modificarea intră în vigoare începând de luni. FOTOAndrei Paul.

Începând de luni 1 august Regia Autonomă de Transport modifică traseul liniei 2, pe sensul care este cuprins între capetele de linie Camera de Comerţ şi Rulmentul. Autobuzul va parcurge toată strada Turnului.

Modificarea traseului liniei 2 operează doar în zilele lucrătoare, între orele 7.00 şi 20.00, respectiv atunci când există cerere de transport în această zonă, pe graficele de circulaţie afişate în staţii cursele care circulă pe strada Turnului fiind marcate cu o steluţă.

„Această modificare a traseului liniei 2 operează doar pe sensul de deplasare spre capătul de linie Rulmentul şi constă în parcurgerea străzii Turnului, din cartierul Tractorul. În acest fel asigurăm servicii de transport public călătorilor care doresc să ajungă la Facultatea de Construcţii, la Serviciile Comunitare de Paşapoarte sau Înmatriculări auto, precum şi la sediile ori punctele de lucru ale unor agenţi economici ce-şi desfăşoară activitatea în zonă. Pentru a răspunde imperativelor legate de siguranţa călătorilor, am înfiinţat patru staţii de călători, astfel amplasate încât să ofere acces cât mai facil către punctele de interes din zonă“, a precizat Cristian Radu, directorul general la R.A.T. Braşov.

     

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările