Tragedie la Braşov: un bărbat şi-a dat foc la casă, apoi s-a spânzurat

Tragedie la Braşov: un bărbat şi-a dat foc la casă, apoi s-a spânzurat

Pompierii au găsit corpul neînsulfeţit al bărbatului care şi-a dat foc casei. FOTO: info-codlea.ro

Un bărbat de 66 de lei ani şi-a incendiat casa şi apoi s-a sinucis chiar în curte. Trupul său a fost găsit chiar de pompierii care veniseră să stingă incendiul.

Ştiri pe aceeaşi temă

O casă a ars în municipiul Codlea (judeţul Braşov) după ce a fost aprinsă chiar de propietar. Bărbatul ar fi lăsat inclusiv un bilet de adio, prin care încerca să-şi motiveze gestul, notează codlea-info.ro.Potrivit sursei ctate, la faţa locului au intervenit mai multe maşini de pompieri, un echipaj SMURD de terapie intensivă, care a încercat să îl resusciteze în zadar pe bărbat, dar şi poliţişti criminalişti care vor efectua cercetarea la faţa locului.

Vecinii nu ştiu motivele care au stat la baza acestui gest necungetat, însă spun că familia bărbatului care şi-a luat singur viaţa era săracă şi că treceau printr-o perioadă dificilă. Acum, membrii familiei trebuie să facă faţă unei adevărate tragedii. O înmormântare şi casa arsă reprezintă două şocuri greu de depăşit, iar vecinii au promis că vor încerca să-i ajute să-şi refacă pe cît posibil casa.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: