Incendiu la un vagon al unui tren care circula pe ruta Braşov - Mediaş VIDEO

Incendiu la un vagon al unui tren care circula pe ruta Braşov - Mediaş VIDEO

În tren se aflau aproximativ 15 persoane, care nu au fost rănite. FOTO ISU Braşov

Un incendiu a izbucnit, duminică seară, la un vagon al unui tren de călători care circula între Braşov şi Mediaş, incidentul având loc în apropierea staţiei Augustin. Nicio persoană nu a fost rănită, în tren fiind aproximativ 15 persoane, care au plecat spre destinaţie cu alte mijloace de transport, a transmis CFR Călători.

Ştiri pe aceeaşi temă

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov au transmis că un incendiu a izbucnit, duminică seară, la un vagon de tren, între Augustin şi Racoş. Acolo s-au deplasat trei autospeciale cu apă şi spumă şi două echipaje SMURD din cadrul ISU Braşov şi două autospeciale de la SVSU.
 
Conform surse citate, nu au fost înregistrate victime.
 
Trenul era compus din locomotivă şi două vagoane.
 
Potrivit CFR Călători, incendiul a izbucnit în jurul orei 22.00, la ultimul vagon din trenul 3535, care circula pe relaţia Braşov-Mediaş. Incidentul s-a produs în apropiere de staţia Augustin.
 
„În tren se aflau în jur de 15 de persoane care au plecat spre destinaţie cu alte mijloace de transport. Nimeni nu a fost rănit. Deocamdată nu se cunoaşte cauza producerii incendiului", a arătat CFR Călători.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: