FOTO Cel mai mare Mall din Transilvania se deschide la Braşov în 27 martie

FOTO Cel mai mare Mall din Transilvania se deschide la Braşov în 27 martie

Mall-ul se va deschide pe 27 martie. FOTOSimona Suciu.

Coresi Shopping, care a costat 60 de milioane de euro, este cea mai mare investiţie a Braşovului din ultimii cinci ani şi totodată primul mall al ultimilor ani. Coresi Shopping este situat pe platforma fostei uzine Tractorul.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cifre, cel mai mare Mall din Transilvania este o investiţie impresionată. Se întinde pe 32.000 d emetri pătraţi, iar investiţia se ridică la 60 de milioan de euro. Are un hipermarket Auchan de 13.300 d emetri pătraţi şi 130 de magazine ale unor firme de renume. Mall-ul are şi 2400 de locuri de parcare şi spaţiu verde de 24.000 de metri pătraţi.

Printre firmele care au închiriat deja spaţii se numără: H&M, iStyle, Apple Premium Reseller, Zara, Massimo Dutti, Stradivarius, Oysho, Mim, Kenvelo, Tom Taylor, Time Out, Lee Cooper, Brioche Doree, Flanco, Decimas, Sabrini, Yves Rocher, MOA, Arsis - Vodafone, Inmedio şi Sensiblu, unele branduri fiind în premieră la Braşov.

Nici posibilităţile de distraţie nu au fost uitate. La Coresi vor fi opt săli de cinema, dar şi un centru de evenimente dedicate familiilor unde vor fi concerte şi spectacole de teatru. Un element inedit va fi reprezentat de cele patru piaţete care vor purta nume distincte, unde vizitatorii îşi pot petrece timpul liber. Fiecare piaţetă va avea o destinaţie diferită, dar dezvoltatorii vor să menţină suspansul până la deschidere. Au dezvăluit însă că una dintre ele va fi dedicată evenimentelor de tip concerte sau piese de teatru.

Nici gurmanzii nu vor uitaţi. La Coresi zona de restaurant va fi de nu mai puţin de 3.500 de metri pătraţi. Zonele de fast-food, slow-food, bar şi lounge au fost gândite pentru crearea unei atmosfere în care clienţii să se regăsească oricare ar fi aşteptările lor.

Un alt punct de atracţie va fi Cetatea Meşteşugarilor care va fi amplasată pe esplanada din faţa centrului comercial. Aici vor fi ridicate cabane care vor găzdui atelierele artizanilor. Spaţiile vor fi puse gratuit la dispoziţia meşteşugarilor braşoveni, fie ei sticlari, pielari, bijutieri, olari sau producători de arme.

„ Coresi din Braşov îşi propune să devină o stracţie turistică şi nu un simplu locunde se pot face cumpărături. Un exemplu în acest sens este zona centrală a proiectului, care va găzdui pe o suprafaţă de 1.500 mp un spaţiu de distracţie în care atât copiii cât şi părinţii îşi vor putea petrece timpul în mod activ. În cadrul centrului se vor regăsi şi alte puncte de atracţie, cum sunt cele patru piaţete care vor purta nume distincte, unde vizitatorii îşi pot petrece timpul liber în mod plăcut. Mai mult, fiecare dintre aceste piaţete va avea un punct de agrement definitoriu. De exemplu, una dintre ele va fi dedicată evenimentelor de tip concerte sau piese de teatru. În toată zona centrului comercial există zone de lounge, mici spaţii de odihnă dedicate vizitatorilor. Pe lângă spaţiile interioare rezervate petrecerii timpului liber, în zona exterioară, Coresi va pune la dispoziţia vizitatorilor săi  paţii verzi şi distracţie“, a declarat Tatian Diaconu, directorul Imoochan România.

 

FOTO Simona Suciu 

Imagini din aceeasi galerie
  • FOTO Simona Suciu 
  • FOTO Simona Suciu 
  • FOTO Simona Suciu 
  • FOTO Simona Suciu 
  • FOTO Simona Suciu 
  • FOTO Simona Suciu 
  • FOTO Simona Suciu 
  • FOTO Simona Suciu 
  • FOTO Simona Suciu 
  • FOTO Simona Suciu 
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările