Bătrână de 83 de ani, violată şi apoi ucisă cu bestialitate

Bătrână de 83 de ani, violată şi apoi ucisă cu bestialitate

Violatorul a fost prins şi reţinut, urmând să fie prezentat judecătorilor pentru a fi arestat

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au dispus, la data de 5 martie 2017, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un individ, acuzat de săvârşirea infracţiunilor de „violare de domiciliu”, „viol” şi „omor”.

Ştiri pe aceeaşi temă

La data de 6 martie 2017, Adrian-Liviu Avram, aflat în stare de reţinere, va fi prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Braşov.

„Din ordonanţa de punere în mişcare a acţiunii penale a rezultat faptul că, în ziua de 3 martie  2017, în jurul orei 22.00, inculpatul a escaladat gardul împrejmuitor al imobilului victimei, situat în comuna ameninţarea unui cuţit, după care a înjunghiat-o în partea stângă a gâtului, producându-i decesul”, a precizat procurorul Adrian Aldea.

Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare.

Actele de urmărire penală în prezenta cauză s-au efectuat cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie  Braşov – Serviciul de Investigaţii Criminale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările