Un brăilean a ieşit din izolarea la domiciliu ca să violeze o consăteancă. Atât victima, cât şi agresorul trebuie testaţi pentru COVID-19

Un brăilean a ieşit din izolarea la domiciliu ca
să violeze o consăteancă. Atât victima, cât şi agresorul trebuie testaţi pentru
COVID-19

Foto: arhivă Adevărul

Bărbatul va fi pus sub acuzare pentru violare de domiciliu, viol şi zădărnicirea combaterii bolilor, cercetările în acest caz fiind preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făurei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 29 martie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila a fost sesizat, printr-un apel la numărul de urgenţă 112, cu privire la faptul că, pe 28 martie, un bărbat din localitatea Mircea Vodă a pătruns în casa unei localnice şi a violat-o.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că violatorul încălcase măsura izolării la domiciliu pentru a-şi satisface nevoile sexuale cu forţa.

”A fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu, viol şi zădărnicirea combaterii bolilor”, ne-a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila. Acum, atât agresorul sexual, cât şi victima, trebuie testaţi pentru a se verifica dacă nu au fost infectaţi cu noul coronavirus.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făurei în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor în care a fost comisă fapta.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: