Un brăilean aflat în izolare la domiciliu a fost plasat în carantină după ce a ieşit să se plimbe în faţa blocului unde locuia

Un brăilean aflat în
izolare la domiciliu a fost plasat în carantină după ce a ieşit să se plimbe în
faţa blocului unde locuia

Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii au făcut verificări la locuinţa bărbatului, acesta figurând ca persoana izolată la domiciliu, şi l-au găsit pe stradă, în apropierea locuinţei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Joi, 14 mai, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Brăila, în timp ce executau misiuni specifice, în contextul prevenirii şi combaterii răspândirii COVID - 19,  s-au deplasat la domiciliul unui bărbat, din Brăila, care figura ca persoana izolată la domiciliu.

”În urma verificărilor efectuate, brăileanul nu a fost găsit la domiciliu, acesta fiind depistat pe stradă, în apropierea locuinţei”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Pentru că nu a respectat măsura izolării la domiciliu, acesta a fost condus într-un centru de carantină pentru o perioadă de 14 zile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: