Un bărbat şi-a găsit sfârşitul într-un accident stupid. Un copac tăiat a căzut peste el şi l-a omorât pe loc

Un bărbat şi-a găsit
sfârşitul într-un accident stupid. Un copac tăiat a căzut peste el şi l-a
omorât pe loc

Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, după ce un bărbat de 65 de ani a murit în urma leziunilor provocate de un copac care s-a prăbuşit peste el.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat de 65 de ani din comuna Vădeni a murit ieri în urma unui incident survenit în timpul unor tăieri programate de copaci în cantonul silvic nr. 5 Gura Siretului. Un copac a fost tăiat, iar în momentul în care acesta urma să cadă, pădurarul a strigat la cei prezenţi în zonă să se îndepărteze.

Singurul care nu a făcut-o a fost bărbatul de 65 de ani, care a revenit lângă arborele tăiat pentru a lua un topor. Gestul i-a fost fatal pentru că exact în acel moment arborele a căzut, lovindu-l puternic în zona capului.

Leziunile i-au provocat moartea aproape instantaneu. Trupul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru autopsie, iar poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările