Se restrânge activitatea cu publicul în Palatul de Justiţie din Brăila. Doi judecători şi un grefier au fost confirmaţi cu noul coronavirus

Se restrânge
activitatea cu publicul în Palatul de Justiţie din Brăila. Doi judecători şi un
grefier au fost confirmaţi cu noul coronavirus

Foto: arhivă Adevărul

Conducerea Tribunalului Brăila a decis să suspende activitatea cu publicul la Departamentele Arhivă, Registratură şi Biroul de Relaţii cu Presa.

Una dintre măsurile dispuse după diagnosticarea cu COVID-19 a doi judecători şi a unui grefier de la Judecătoria Brăila a fost restricţionarea accesului publicului în Palatul de Justiţie.

Până pe 9 octombrie va fi permis doar accesul persoanelor citate la şedinţele de judecată, în dosarele aflate pe rolul Tribunalului Brăila, respectiv al Judecătoriei Brăila. S-a decis, de asemenea, şi suspendarea activităţii cu publicul la Departamentele Arhivă, Registratură şi Biroul de Relaţii cu Presa, din cadrul Tribunalului Brăila.

Toate documentele se vor depune exclusiv online. Avocaţii, lichidatorii judiciari şi experţii judiciari vor avea acces la dosarele electronice, acolo unde este posibil, şi vor transmite documentele prin fax sau email.

Palatul de Justiţie de la Brăila va fi dezinfectat prin nebulizare. Vor fi dezinfectate suprafeţele, echipamentul şi mobilierul din toate spaţiile Palatului de Justiţie. 

O acţiune similară va avea loc şi la Judecătoria Făurei. Direcţia de Sănătate Publică Brăila a demarat o anchetă epidemiologică pentru stabilirea sursei de infectare a celor doi judecători şi a grefierului, dar şi a contacţilor acestora.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările