Încă un pacient cu COVID-19 transferat de la Galaţi a murit la Brăila la doar câteva ore de la internare

Încă un pacient cu COVID-19 transferat de la Galaţi a murit la Brăila la doar câteva ore de la internare

Foto: arhivă Adevărul

Este vorba despre un bărbat de 77 de ani, care suferea de mai multe afecţiuni şi care fusese transferat sâmbătă, 29 mai, de la Spitalul de Boli Infecţioase din Galaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

S-a înregistrat un nou deces al unui pacient diagnosticat cu COVID-19 la Brăila. 

Este vorba despre un bărbat de 77 de ani, care fusese transferat de la Spitalul de Boli Infecţioase Galaţi şi care a decedat la doar câteva ore de la internare, pe fondul afecţiunilor cronice de care suferea.

”Pacientul transferat aseară (n.r. sâmbătă, 29 mai) de la Spitalul de Boli Infecţioase Galaţi la Spitalul Judeţean Brăila, a decedat. Este vorba despre un bărbat de 77 de ani cu insuficienţă respiratorie, obezitate şi cardiopatie acută. Bărbatul, din Tecuci (nu din zona de carantină) a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase Galaţi, joi, 28.05.2020, împreună cu soţia sa. Decesul va fi raportat la Galaţi”, au precizat reprezentanţii Prefecturii Galaţi.

Este al doilea deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus care este transferat de la Galaţi la Brăila, în urma unor decizii ale autorităţilor medicale determinate de faptul că nu mai erau locuri disponibile în secţiile de terapie intensivă ale spitalelor din Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: