O copilă de 13 ani a rămas gravidă cu un bărbat de 27 de ani. Tânărul are patru clase şi a promis că o va lua de nevastă

O copilă de 13 ani a rămas gravidă cu un bărbat de 27 de ani. Tânărul are patru clase şi a promis că o va lua de nevastă

Copila a rămas gravidă cu tânărul de 27 de ani FOTO botosaneanul.ro

Un tânăr de 27 de ani din judeţul Botoşani a fost trimis în judecată după ce a lăsat gravidă o copilă de 13 ani. Bărbatul are patru clase şi a promis în faţa instanţei că o va lua de nevastă ”după ce mai creşte”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tânărul de 27 de ani locuieşte într-un sat pauper din judeţul Botoşani şi nu a mai fost condamnat niciodată. Are numai patru clase şi lucrează cu ziua în agricultură. A început o relaţie în secret, acum doi ani, cu o fetiţă de 13 ani din sat. Au avut raporturi sexuale repetate şi copila, care nu avea nici măcar buletin, a rămas gravidă. După ce a născut a intrat în atenţia Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. 

A fost anunţată Poliţia iar tânărul a fost reţinut. Bărbatul a fost trimis în judecată pentru act sexual cu un minor în formă continuată. Procesul se află pe rol iar tânărul a fost de acord deja să presteze ore de muncă în folosul comunităţii. Mai mult decât atât le-a promis judecătorilor că o va lua, pe copilă, de nevastă ”după ce creşte mai mare”. Procurorii au solicitat daune de 5000 de lei. Părinţii fetei nu au avut niciun fel de pretenţii. 

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările