Moartea ciudată a unui primar de comună. A căzut fulgerat pe scările spitalului după un control de rutină

Moartea ciudată a unui primar de comună. A căzut fulgerat pe scările spitalului după un control de rutină

Teodor Leampăr primarul din Vorniceni FOTO botosaneanul.ro

Primarul din comuna botoşăneană Vorniceni, Teodor Leampăr, a murit ieri seară pe scările spitalului din Săveni. Acesta venise pentru un control de rutină, dar după ce a terminat analizele a căzut ca fulgerat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primarul comunei botoşănene Vorniceni, Teodor Leampăr a murit aseară pe scările spitalului orăşenesc Săveni, aflat la numai câţiva kilometri de localitatea natală a edilului. Primarul din Vorniceni a căzut efectiv din picioare, pe treptele spitalului şi a murit în doar câteva minute. Acesta nu era cunoscut ca un om bolnav, din contră. Incidentul a avut loc ieri după-amiază. În cursul zilei de joi, edilul din Vorniceni şi-a făcut toate analizele. 

Era un control de rutină. A încheiat toate procedurile după-amiază când a venit şi pentru o electrocardiogramă. După ce a terminat toate investigaţiile s-a pregătit să plece acasă. Pe scările spitalului a căzut ca fulgerat. În numai câteva minute Teodor Leampăr a decedat în ciuda manevrelor de resuscitare. 

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: