Moarte îngrozitoare pentru un bărbat de 54 de ani. A fost încolţit de o haită de câini

Moarte îngrozitoare pentru un bărbat de 54 de ani. A fost încolţit de o haită de câini

Bărbatul a fost găsit la marginea satului( foto generic) |FOTO Adevărul

Un bărbat din judeţul Botoşani a sfârşit mort pe un câmp, după ce a fost încolţit de o haită de câini. Victima avea mai multe urme de muşcături de corp şi hainele rupte.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cursul zilei de marţi, sătenii din Broscăuţi, judeţul Botoşani au făcut o descoperire şocantă chiar la marginea satului. Pe un teren viran zăcea cadavrul unui consătean de 54 de ani, cu hainele rupte şi urme vizibile de muşcături. 

Oamenii au chemat Poliţia iar în urma primelor investigaţii s-a ajuns la concluzia că bărbatul a murit în noaptea de luni către marţi, după ce a fost atacat de o haită de câini. Acesta a traversat un teren agricol, după lăsarea întunericului, către marginea satului. 

A fost însă atacat de o haită de câini. Bărbatul a încercat să scape, dar se pare a fost încolţit şi muşcat în repetate rânduri. 

Până şi pantofii aveau urme de muşcături. Moartea a survenit însă de la o hemoragie, dar şi de la şocul hipotermic. Încercând să fugă de câinii care-l muşcau, bărbatul s-ar fi împiedicat şi în urma căderii a suferit o fractură deschisă în două locuri. Săteanul nu a mai putut ajunge la casele din apropiere pentru a cere ajutor.  

Vă recomandăm să citiţi şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările