Copil de 11 ani în stare gravă după ce a băut ţuică cu prietenii. Băiatul aflat în grija bunicilor a fost dus la spital în comă alcoolică

Copil de 11 ani în stare gravă după ce a băut ţuică cu prietenii. Băiatul aflat în grija bunicilor a fost dus la spital în comă alcoolică

Copilul a fost dus de urgenţă la spital FOTO botosaninews.ro

Un copil de 11 ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a băut o cantitate mare de ţuică. Băiatul, dintr-un sat botoşănean, abia a apucat să ajungă acasă şi s-a prăbuşit în curtea bunicilor. În momentul de faţă se află la Terapie Intensivă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Situaţie incredibilă în judeţul Botoşani. Un copil de 11 ani care locuieşte în satul Durneşti, cu bunicii a ajuns în comă alcoolică la spital. Acesta se află în stare gravă iar Poliţia şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Anchetează cazul. 

Beţie cu ţuică la 11 ani

Din primele informaţii se pare că băiatul de 11 ani s-a întâlnit ieri cu prietenii într-un loc ferit din satul Durneşti, după ce le-a spus bunicilor că pleacă la o plimbare. Grupul de băieţi a început să bea ţuică dintr-o sticlă. 

Copilului de 11 ani, a început să i să facă rău, mai ales că a băut o cantitate destul de mare. Abia a ajuns acasă la bunici, a spus ce a băut şi s-a prăbuşit în bătătură. Bunica acestuia a chemat ambulanţa. Copilul a fost dus de urgenţă la spital în comă alcoolică, în stare gravă. Deocamdată se află la Terapie Intensivă.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările