Botoşani: Se clatină scaunele şefilor de la Mavromati

Directorul administrativ al Spitalului Judeţean  a fost destituit din funcţie după un control al Ministerului Sănătăţii. Nici scaunele celorlalţi şefi nu sunt sigure.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ioan Lozneanu a anticipat decizia şefilor de la Bucureşti şi şi-a depus dosarul de pensionare anticipată încă de la începutul săptămânii. Fostul director administrativ al Spitalului Judeţean a refuzat să comenteze decizia Ministerului Sănătăţii. De pe 30 mai, Lozneanu este liber de contract.

Demiterea lui Lozneanu, o mare surpriză

Raportul înaintat Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani propunea demiterea din funcţie a managerului de la Mavromati, medicul Corneliu Enache.

Angajări pe spăgi verificate de minister

Mişcările din cel mai mare spital din judeţ vin în urma unui control demarat de Ministerului Sănătăţii. 174 de dosare de angajare sunt verificate de o comisie a ministerului pentru că asupra lor planează suspiciuni de încălcarea a legii. Se pare că toţi aceşti angajaţi au dat şpagă la angajarea în Spitalul Judeţean.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările