Botoşani: Boschetarii îngheaţă pe străzi şi refuză ajutorul: La Centrul de Noapte nu le place!

Botoşani: Boschetarii îngheaţă pe străzi şi refuză ajutorul: La Centrul de Noapte nu le place!

Botoşani: Boschetari îngheţaţi

Doar două persoane fără adăpost s-au lăsat convinse să accepte condiţiile de hotel. Zeci de oameni ai străzii dorm pe străzi la -10 grade celsius.

Ştiri pe aceeaşi temă

Eforturile poliţiştilor comunitari de a convinge aceste persoane să mergă în adăposturile sociale sunt zadarnice. Boschetarii şi-au marcat zonele din oraş şi nu vor sub nicio formă să îşi părăsească „ locuinţele" improvizate la ghenele de gunoi şi în casele abandonate.

 

 „Iată că nici temperaturile scazute din ultima perioadă nu au facut ca oamenii fără locuinţă, care de obicei dorm sub cerul liber, sa caute un refugiu la adaposturile sociale de noapte. Doar două  persoane au acceptat în această săptămână ajutor", a precizat directorul executiv al Poliţiei  Comunitare, Ioan Onuţu.

                 

40 de locuri de cazare sunt puse la dispoziţie de Centrul de Noapte iar condiţiile sunt de hotel. În plus, boschetarii primesc şi hrană caldă. Nimic însă nu-i convinge să plece de pe străzi.

Vezi aici cât s-a investit inutil pentru confortul boschetarilor!


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările