Local de fiţe în clădirea administrativă a Gloriei?!

Local de fiţe în clădirea administrativă a Gloriei?!

FOTO emaramures.ro

Decizia a fost anunţată astăzi, în cadrul unei întâlniri cu presa, de către administratorul judiciar Vasile Urs. Acesta a spus că pentru fosta clădire administrativă a Gloriei, situată pe strada Parcului, se pregăteşte o nouă destinaţie: un local de fiţe.


Administratorul judiciar Vasile Urs a anunţat astăzi că pentru a reduce costurile, clubul Gloria a renunţat la clădirea administrativă de pe strada Parcului. Această decizie s-ar fi luat pentru a reduce costurile şi pentru că spaţiul din incinta stadionului este suficient pentru ca echipa să-şi desfăşoare corespunzător activitatea.

Vasile Urs a mai precizat că se doreşte amenajarea în clădirea cu pricina a unui local cu grădină de vară „de fiţe”, „cu caracter elevat”. Cu toate acestea, administratorul judiciar nu a precizat cine va administra noul local şi nici măcar dacă clădirea în cauză urmează să fie vândută.

Potrivit ObservatorBn, sediul administrativ al Gloriei urmează să fie scos la vânzare. Acesta ar fi ipotecat, deşi încă se află în patrimoniul clubului.

„Ne gândim la o închiriere sau vânzare, dar nu se pune problema la această oră. În primă fază se face o expertiză şi după aceea mai vedem,” a declarat Vasile Urs pentru Observator BN.

 

Vă mai recomandăm:

Gloria Bistriţa, cu staff tehnic nou şi cu planuri mari. Cine este noul antrenor al echipei bistriţene

Nae Manea a lăsat Gloria Bistriţa pentru Corona Braşov, unde va fi manager

 

 


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: