Leoni este angajatorul anului 2011 la Bistriţa

Leoni este angajatorul anului 2011 la Bistriţa

Leoni a fost cel mai mare angajator al anului trecut în Bistriţa

Peste 1200 de bistriţeni au fost angajaţi în 2011 în judeţul Bistriţa-Năsăud, aproximativ 60% dintre aceştia fiind angajaţi la fabrica Leoni din Bistriţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cel mai bun angajator al anului 2011 la Bistriţa a fost SC Leoni Wiring Systems Ro, fabrica de cabluri electrice angajând 700 de persoane în cele 12 luni ale anului care a trecut. Majoritatea celor angajaţi de Leoni au fost persoane cu studii medii pentru posturi de muncitori în fabrică.

Pe următoarele locuri în topul angajatorilor din 2011 în judeţ sunt SC RAAL SA care a angajat 200 de persoane ajungând în acest fel la 1.450 de angajaţi. Numărul mare de angajări la RAAL s-a datorat creşterii exportului în anul care a trecut. Societatea bistriţeană care realizează piese pentru maşini lucrând cu clienţi din Germania, SUA, Marea Britanie şi Italia.

Locul trei în topul angajatorilor, potrivit Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bitriţa-Năsăud este ocupat de S.C Stewo Plastic din Năsăud care a angajat 137 de persoane.

„Agenţii economici din judeţ oferă la data de 4 ianuarie 2012, 76 locuri de muncă în diferite domenii de activitate majoritatea fiind pentru persoane cu studii medii şi fără sudii. În această perioadă se caută pentru angajare agenţi de securitate, agenti de vanzare, macanici auto, şoferi dar şi auditor, contabil, ingineri şi proiectant arhitect", a declarat Adina Sigartău, purtătorul de cuvânt al AJOFM


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările