Taxele şi impozitele locale se plătesc din 8 ianuarie. Amenzile şi alte taxe, din 5 ianuarie

Taxele şi impozitele locale se plătesc din 8 ianuarie. Amenzile şi alte taxe, din 5 ianuarie

Ghişeele Direcţiei de Venituri din cadrul Primăriei Baia Mare s-au deschis de astăzi, 5 ianuarie pentru ca băimărenii să îşi poată achita unele taxe şi impozite. De astăzi se pot plăti amenzile, taxele pentru eliberarea buletinului sau a permisului auto.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit declaraţiilor făcute de către purtătorul de cuvânt al Primăriei Baia Mare, Dan Coardă taxele şi impozitele locale se pot achita începâţnd cu data de 8 ianuarie. 

Şi în acest an, la fel ca anii trecuţi, băimărenii care îşi achită integral taxele şi impozitele până la data de 31 martie beneficiază de acea bonificaţie de 10%. 

Băimărenii, contribuabili persoane fizice şi juridice, pot beneficia şi în 2015 de reducerea de 10 % acordată de Administraţia Publică Locală a Municipiului Baia Mare, achitând integral până la data de 31 martie 2015 taxele şi impozitele locale. 

Aceste plăţi pot fi efectuate online pe site-ul www.baiamare.ro sau la casieriile aparţinând Direcţiei de Venituri a Municipiului Baia Mare începând cu data de 8 ianuarie 2015. Casieriile Direcţiei de Venituri sunt deschise din data de 5 ianuarie pentru cetăţenii care au de achitat alte tipuri de taxe. 

Este important de menţionat faptul că Administraţia Publică Locală a Municipiului Baia Mare nu a majorat nivelul taxelor şi impozitelor locale pentru anul 2015. Casieriile Direcţiei de Venituri Baia Mare sunt situate pe str. Crişan nr.2 şi funcţionează după următorul program:
Luni, marţi şi miercuri între orele 9.00 - 14.00
Joi între orele 09.00 - 16.00 
Vineri între orele 09.00 - 13.00
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările