Jandarmii au ajutat turiştii aflaţi într-o maşină blocată de aluviuni în Munţii Rodnei

Jandarmii au ajutat turiştii aflaţi într-o maşină blocată de aluviuni în Munţii Rodnei

Foto: Facebook/ Inspectaratul de Jandarmi Judetean Maramures

Un autoturism de turişti prins între aluviunile rezultate în urma ploilor torenţiale a fost deblocat de către un echipaj al Postului de Jandarmi Montan Borşa, a informat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Maramureş, Radu Nicolae.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Doi jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montan Borşa, în timp ce se aflau în serviciu pe traseele turistice din zona de responsabilitate, au fost informaţi cu privire la faptul că un bărbat din judeţul Suceava a solicitat sprijin apelând numărul unic pentru apeluri de urgenţe 112. Apelantul solicita ajutor pentru deblocarea autoturismului său care a fost prins de aluviunile rezultate în urma ploilor torenţiale.Cei doi jandarmi s-au deplasat la locul indicat, un drum forestier, şi au reuşit să tracteze autoturismul blocat", a spus Radu Nicolae, potrivit Agerpres. 

Jandarmii montani maramureşeni sunt zilnic la datorie pe traseele montane pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, precum şi pentru sprijinirea sau salvarea turiştilor aflaţi în dificultate. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările