Descinderi în comuna Gura Văii. Poliţiştii au găsit un obuz în curtea unui hoţ

Descinderi în comuna Gura Văii. Poliţiştii au găsit un obuz în curtea unui hoţ

foto arhivă

În timpul unor percheziţii la locuinţele unor suspecţi de furt, oamenii legii au avut surpriza să găsească un obuz cu focos.

Ştiri pe aceeaşi temă


În baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Oneşti, poliţiştii au făcut două percheziţii domiciliare în comuna Gura Văii la locuinţele lui B. Bogdan (23 de ani) şi A. Florin (24 de ani), suspecţi de săvârşirea unor infracţiuni de furt.

La locuinţa lui B. Bogdan poliţiştii au identificat un obuz cu focos, provenind din timpul războiului, fapt pentru care a fost sesizat I.S.U. Bacău, care a procedat la ridicarea acestuia. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului materiilor explozive, a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.

În locuinţele celor doi au mai fost găsite cabluri electrice, un aparat de sudură, un fierăstrău mecanic, lansete de pescuit şi alte bunuri ce ar putea proveni din săvârşirea unor infracţiuni.

Din primele cercetări a fost stabilit că B. Bogdan şi A. Florin au sustras cablurile respective de la instalaţiile unor societăţi comerciale care au puncte de lucru în zona Borzeşti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările