Bani UE pentru oamenii de afaceri din judeţ

Comisia Europeană aşteaptă propunerile mediului de afaceri din Bacău. Camera de Comerţ şi Industrie Bacău a lansat ieri un proiect cu finanţare europeană care vizează Întreprinderile Mici şi Mijlocii (IMM) din judeţ.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Proiectul se numeşte RO-SMEP şi este dedicat IMM-urilor. Comisia Europeană va lansa o serie de consultări la care sunt aşteptaţi să participe şi oamenii de afaceri din Bacău. Toate propunerile lor vor fi tran-smise către comisie“, a spus Cătălin Boghiu, coordonator al Centrului de Cooperare Europeană.

„Poate fi o deschidere către noi afaceri“

Astfel, cei care deţin IMM-uri şi vor să se extindă pe piaţa europeană pot cunoaşte problemele cu care se confruntă întreprinzătorii din alte ţări europene. Reprezentanţii IMM-urilor care doresc să se înscrie în acest proiect nu trebuie decât să completeze un formular şi să participe la sesiunile de consultare organizate de Camera de Comerţ Bacău.

Cei care nu vor să se înscrie în proiect pot să participe la consultări pe site-ul „Vocea ta în Europa“, gestionat de Comisia Europeană.

„Este chiar interesant. Aşa aflăm şi noi care este legislaţia în alte state şi poate fi o deschidere către alte afaceri“, este de părere Cosmin Albu, întreprinzător.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările