Mulţumiri aduse poliţistului erou. Marius Ţîrle a salvat o fetiţă de la încec

Mulţumiri aduse poliţistului erou. Marius Ţîrle a salvat o fetiţă de la
încec

Sergiu Bilcea alături de poliţist FOTO Adevărul

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Sergiu Bîlcea, spune că a fost iniţiată campania „Arădeni cu care ne mândrim”, prin care se doreşte să  se scoată în evidenţă faptele bune, lucrurile speciale pe care le fac unii cetăţeni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acesta spune că doreşte să promoveze mândria de a fi arădean.

„Consiliul Judeţean este şi o instituţie de reprezentare şi cred că trebuie să scoatem în evidenţă acei arădeni care fac lucruri deosebite. Prima distincţie i-am acordat-o poliţistului Marius Ţîrle, care a salvat o fetiţă de la înec şi care şi-a câştigat pe merit supranumele de poliţist erou. El merită recunoştiinţa noastră, a tuturor, pentru faptele sale. I-am acordat cu drag o diplomă de excelenţă din partea CJA. Am avut plăcerea să cunosc dincolo de un poliţist profesionit, dedicat meseriei, un tânăr deosebit, implicat, inteligent, preocupat de ceea ce se întâmplă în comunitatea noastră. El este unul dintre arădenii cu care ne mândrim!”, a declarat Sergiu Bîlcea.

 

Vă mai recomandăm: Un poliţist din Vaslui este „eroul zilei“ în Poliţia Română. Cum a salvat tânărul agent un bărbat care încerca să-şi pună capăt zilelor în faţa copilului său

Un poliţist din Dolj a devenit erou după ce a salvat un bărbat căzut în stradă. 18 persoane au trecut pe lângă el fără să facă nimic

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările