Topul liceelor din Teleorman la admitere

Topul liceelor din Teleorman la admitere

Foto arhivă

La repartizarea computerizată pentru admiterea la liceu, în Teleorman cea mai mare ultimă medie de admitere a fost  la Liceul Teoretic Zimnicea, specializarea filologie, unde ultimul admis a avut media 8,08.

Ştiri pe aceeaşi temă

Locul al doilea în ierarhia pe judeţ este ocupat de Liceul Pedagogic “Mircea Scarlat” Alexandria, specializarea Matematică-Informatică, unde ultimul admis a avut media 8,04. Pe locul al treilea se situează  Colegiul Naţional “Anastasescu” din Roşiorii de Vede, specializarea filologie, unde ultimul admis a avut media 8.
La Liceul Teoretic “Al. I. Cuza”, specializarea filologie, unde ultima medie de admitere a fost 7,21.

La nivelul judeţului din cele 2912 au rămas neocupate 549 de locuri.
Cele mai multe locuri libere au rămas la licee precum Colegiul Tehnic “Anghel Saligny” Roşiorii de Vede sau Colegiul Tehnic ”G-ral. D Praporgescu” Turnu Măgurele. În Alexandria au rămas locuri libere şi la licee bine cotate, precum Colegiul Naţional ”Al. Ghica” unde la specializarea matematică-informatică au rămas neocupate 11 locuri sau Liceul Teoretic “Al. I. Cuza”, specializarea ştiinţele naturii, unde au rămas şapte locuri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările