Bătaie în faţa unei secţii de votare din Alexandria. Un membru TSD Teleorman l-a lovit cu piciorul pe un membru al PDL

Bătaie în faţa unei secţii de votare din Alexandria. Un membru TSD Teleorman l-a lovit cu piciorul pe un membru al PDL

Bărbaţii s-au bătut în faţa secţiei de votare

Alegeri europarlamentare 2014, Teleorman. Claudiu Balaban, membru TSD Teleorman şi un membru PDL, Vali Grigorescu, s-au bătut, în această dimineaţă, în faţa secţiei de votare 14 din Alexandria. Conflictul a început în momentul în care Grigorescu a vrut să-l pozeze pe Claudiu Balaban.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incindentul a avut loc în faţa Secţiei 14 de votare din Alexandria, atunci când Vali Grigorescu (membru PDL), a vrut să îl fotografieze pe Claudiu Balaban, membru TSD Teleorman. Furios că ar putea să fie pozat, Balaban l-a lovit cu piciorul pe Grigorescu.

„S-a înregistrat o plângere privind loviri şi alte violenţe. Doi bărbaţi s-au luat la bătaie în faţa Secţiei 14 de votare. Nu este o infracţiune electorală. Poliţia s-a prezentat la faţa locului pentru cercetări“, au spus reprezentanţii Poliţiei.

Vă recomandăm şi:

De ce merg la vot la alegerile europarlamentare                 În condiţiile unei prezenţe la urne estimată la cel mult 30% dintre cetăţenii cu drept de vot, există voci care susţin boicotul la alegerile europarlamentare din 25 mai ca formă de sancţiune a clasei politice. Alţii susţin anularea votului ca instrument de presiune pentru reforma legilor electorale şi a partidelor politice. Am colectat aici o serie de păreri şi argumente ale celor care susţin participarea la alegerile europarlamentare.

Olandezii şi britanicii au dat startul alegerilor europarlamentare               Secţiile de votare pentru alegerile europene au fost deschise joi dimineaţa în Olanda, către ora locală 7.30 (8.30, ora României), lansând un scrutin la nivel european care va desemna 751 de deputaţi în Parlamentul European (PE), pentru un mandat de cinci ani, relatează AFP.

Românii şi Europarlamentarele 2014: cele mai ciudate momente dintr-o campanie „mioritică, lipsită de viziune”   Campania pentru europarlamentare 2014 din România nu a ieşit din tiparul campaniilor electorale anterioare, spun sociologii. Aceştia vorbesc despre o „campanie mioritică“, lipsită de viziune şi neinspirată din punct de vedere al comunicării, în care candidaţii au dovedit că nu au proiecte europene pentru România. O campanie din care nu au lipsit ciudăţeniile, din păcate „normale“ pentru ţara noastră.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările