Urmărit internaţional pentru trafic de persoane, prins şi adus în ţară. Mandat de arest confirmat de judecători

Urmărit internaţional pentru trafic de persoane, prins şi adus în ţară. Mandat de arest confirmat de judecători

Bărbatul era dat în urmărire internaţională. Foto: politiaromana.ro

Un tânăr în vârstă de 30 de ani, urmărit internaţional pentru trafic de persoane şi proxenetism, a fost prins de autorităţile române şi adus în ţară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tribunalul Alba a confirmat joi, 27 ianaurie 2022, mandatul de arestare în lipsă emis în 26 noiembrie 2021 pe numele lui Szakacs Sergiu Adrian.
 
Bărbatul este cercetat penal de către DIICOT Alba Iulia pentru constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi proxenetism. Acesta este domiciliat în Oradea, judeţul Bihor.
 
”Confirmă mandatul de arestare preventivă nr. ... emis la data de 26.11.2021 de Tribunalul Alba în dosar nr. 4433/107/2021 pe numele inculpatului Szakacs Sergiu Adrian, începând cu data de 26.01.2022 până la data de 24.02.2022, inclusiv”, se precizează în minuta hotărârii de la Tribunal.
 
Szakacs Sergiu Adrian era dat în urmărire internaţională, fiind inclus în lista persoanelor urmărite de pe site-ul Poliţiei Române.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările