Tânăr din Alba Iulia arestat pentru viol. A agresat o femeie de 34 de ani

Tânăr din Alba Iulia arestat pentru viol. A agresat o femeie de 34 de ani

Foto Arhivă

Un tânăr în vârstă de 21 de ani din Alba Iulia a fost arestat preventiv pe o perioadă de 29 de zile pentru viol. Marius Florin Buha a obligat o femeie să întreţină relaţii sexuale cu el.

Ştiri pe aceeaşi temă

Faptele de viol au avut loc în nopţile de 6 şi 7 aprilie 2012. Marius Florin Buha, cunoscut cu antecedente penale, s-a deplasat la locuinţa unei femei în vârstă de 34 de ani din judeţul Hunedoara, care locuieşte fără forme în Alba Iulia, unde, prin ameninţare şi violenţă, a întreţinut cu aceasta raporturi sexuale.

Suspectul a fost reţinut iar în cursul zilei de ieri, 09.04.2012, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Parchetul şi-a însuşit propunerea poliţiştilor şi l-a prezentat pe bărbat instanţei de judecată care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 29 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de viol.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările