Spitalul din Ocna Mureş, închis în urmă cu un an, va fi redeschis

Spitalul din Ocna Mureş, închis în urmă cu un an, va fi redeschis

Spitalul din Ocna Mureş

Ministrul Sănătăţii Vasile Cepoi a anunţat joi că patru spitale din ţară de pe lista celor închise în urmă cu un an de zile, vor fi redeschise în perioada următoare. Printre acestea se află şi spitalul orăşenesc din Ocna Mureş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Unitatea medicală a fost închisă la 1 aprilie 2011, iar locuitorii din zonă au fost arondaţi la spitalul municipal din Aiud. Desciderea spitalului se va face cu condiţia ca administraţia locală să fie de acord şi să susţină acest demers.

Primăria Ocna Mureş şi Consiliul local s-au opus închiderii spitalului şi a susţinut permanent redeschiderea unităţii medicale. Demersurile privind reînfiinţarea spitalului vor reveni Consiliului local şi conducerii Primăriei care vor rezulta în urma alegerilor locale din 10 iunie 2012.

În unitatea medicală închisă se află aparatură medicală în valoare de peste 500.000 de lei, abandonată în urmă cu un an, dar, care acum poate deveni folositoare pentru personalul medical.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările