Singura cafenea - librărie cu scop caritabil din Alba, închisă din cauza greutăţilor provocate de pandemie

Singura cafenea - librărie cu scop caritabil din Alba, închisă din cauza greutăţilor provocate de pandemie

Cafeneaua-librărie va fi închisă după doi ani

Singura cafenea - librărie din judeţul Alba, deschisă în Alba Iulia în februarie 2019 în scopuri caritabile de către asociaţia Hospice Eliana, se va închide de la 1 septembrie, din cauza dificultăţilor cauzate de pandemia de coronavirus.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Am tot amânat momentul acesta, sperând într-o schimbare a lucrurilor. Flori de Mac Books&Coffee a ajuns la capătul drumului. A fost frumos. Din păcate, însă, pandemia ne-a ajuns din urmă, determinându-ne să luăm această decizie grea”, au transmis, luni, pe pagina de facebook, administratorii cafenelei Flori de Mac Books&Coffee.
 
Aceştia au subliniat că nu se vor opri, iar Hospice Eliana, asociaţia care oferă, gratuit, îngrijire paliativă la domiciliul pacienţilor, va continua să se implice în lupta împotriva durerii şi a bolii.
 
Ei au anunţat că urmează mai întâi o perioadă de reduceri în vederea lichidării stocului de carte şi a rafturilor, respectiv până la finele lunii iulie orice carte va putea fi achiziţionată cu 3 lei, iar între 2 şi 14 august cu 1 leu. De asemenea, se vor vinde rafturile şi alte bunuri de inventar.
 
Administratorii cafenelei au avut mai multe încercări pentru a o putea menţine deschisă. Astfel, în luna iulie, era răsplătită consumaţia, fie că era vorba de cafea, ceai etc, cu un discount aplicat la orice carte dorită. De exemplu, la o consumaţie de 10 lei se primea un discount de 10 lei aplicat la o carte aleasă.
 
Flori de Mac Books&Coffee dispune de peste 8.500 de cărţi. Oamenii puteau dona sau cumpăra cărţi. Banii au fost direcţionaţi pentru îngrijirea bolnavilor de cancer. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările