Reţinut pentru înşelăciune după ce a promis cazări ieftine şi înscrieri la şcoala de şoferi. Prejudiciul cauzat victimelor

Reţinut pentru înşelăciune după ce a promis cazări ieftine şi înscrieri la şcoala de şoferi. Prejudiciul cauzat victimelor

Tânărul a înşelat mai multe persoane cu 21.000 de lei

Un tânăr din Câmpeni, judeţul Alba, cercetat pentru fapte de înşelăciune, a fost reţinut de poliţişti. Le-a promis unor cetăţeni, cazări la preţuri avantajoase, achiziţionarea de bunuri ieftine şi înscrierea la cursurile unor şcoli de şoferi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit IPJ Alba, la data de 28 mai 2020, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Câmpeni au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un tânăr de 29 de ani, din Câmpeni, care este cercetat pentru înşelăciune, fapte prin care a cauzat unui număr de 6 persoane un prejudiciu de peste 21.000 de lei.
 
În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în perioada 2019 – 2020, ar fi determinat victimele să-i dea diverse sume de bani în schimbul promisiunilor de le închiria spaţii turistice, a-i înscrie la şcoli de şoferi sau a intermedia achiziţionarea unor bunuri la preţuri avantajoase.
 
În cursul zilei de ieri, 28 mai, poliţiştii au efectuat o percheziţie la domiciliul tânărului, de unde au ridicat mijloace de probă, care urmează să fie folosite în cadrul anchetei penale.
 
Vineri, 29 mai, persoana reţinută va fi prezentată în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: