Poliţist muşcat de mână în timpul unei intervenţii la un scandal. Autorul, plasat în arest la domiciliu

Poliţist muşcat de mână în timpul unei intervenţii la un scandal. Autorul, plasat în arest la domiciliu

Foto arhivă Adevărul

Un tânăr în vârstă de 32 de ani din Cugir, Alba, a fost plasat în arest la domiciliu pentru o faptă de ultraj la adresa unui poliţist.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul a avut loc sâmbătă dimineaţa, 4 iunie 2022, în timp ce poliţistul ajutat de un jandarm încercau să îl impobilizeze pe tânăr (R. A.), care provocase un scandal public.

”La data de 04 iunie 2022, în jurul orei 05:30, echipajul mixt alcătuit din organ de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir şi jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba a acţionat pe raza de competenţă, în oraşul Cugir, în scopul identificării, imobilizării şi ulterior conducerii la sediul poliţiei a unei persoane, ocazie cu care organul de poliţie a fost muşcat în zona palmei şi a încheieturii mâinii drepte de persoana recalcitrantă”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Tânărul a fost reţinut a fost reţinut pe o durată de 24 ore, iar duminică a fost prezentat Judecătoriei Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a dispus măsura arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile. 

Pe durata arestului la domiciliu, inculpatul Andrei Răilean poate părăsi imobilul în care locuieşte, pentru a se prezenta în faţa autorităţilor judiciare la chemarea acestora.

Vă mai recomandăm:

 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările