Poliţist local din Alba Iulia, reţinut pentru şantaj şi hărţuire faţă de fosta soţie, poliţistă în cadrul MAI

Poliţist local din Alba Iulia, reţinut pentru şantaj şi hărţuire faţă de fosta soţie, poliţistă în cadrul MAI

Şeful Biroului circulaţia pe drumurile publice din cadrul Poliţiei Locale Alba Iulia a fost reţinut pentru 24 de ore pentru şantaj faţă de fosta sa soţie, poliţist în cadrul IPJ Alba.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şeful Biroului circulaţia pe drumurile publice din cadrul Poliţiei Locale Alba Iulia, Marius Rece, şi-a petrecut ziua de joi în arestul Poliţiei. El a fost reţinut pentru 24 de ore pentru hărţuire şi ameninţare.
 
Potrivit IPJ Alba, Marius Rece este cercetat pentru ameninţare în formă continuată şi hărţuire, asupra fostei soţii.
 
El a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă  din cadrul IPJ Alba. Fosta soţie a lui Marius Rece este poliţist la Centrul de Formare Iniţială şi Continuă al MAI de la Orăştie.

Bărbatul a fost dus în arestul poliţei din Deva, iar vineri, q5 februarie, va fi prezentat unui procuror care ar urma să avanseze propunerea de arestare preventivă pe 30 de zile.

În ultima perioadă, pe contul său de facebook, în prezent inactiv, poliţistul local a postat în mai multe rânduri texte cu trimitere la fosta sa soţie şi la relaţia tensionată pe care au avut-o. 

Maşina acesteia a ars în urmă cu câteva luni, în faţa unei case din Alba Iulia, fiind deschis şi în acest caz un dosar penal pentru distrugere. Cei doi au împreună un băieţel.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările