Percheziţii în Alba şi Cluj la o reţea de falsificatori de permise de conducere şi diplome de absolvire VIDEO

Percheziţii în Alba şi Cluj la o reţea de falsificatori de permise de conducere şi diplome de absolvire VIDEO

Gruparea falsifica, printre altele, şi permise de conducere. Foto Adevărul

Poliţiştii din Alba efectuează marţi, 18 ianuarie, percheziţii în judeţele Alba şi Cluj, la o reţea bănuită de falsificarea unor documente.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, efectuează 23 de percheziţii domiciliare în judeţele Alba şi Cluj la persoane bănuite de fals, uz de fals, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale. 
 
Din cercetări a reieşit că persoanele bănuite au întocmit, în fals, diverse documente, precum permise de conducere şi certificate de competenţă profesională, pe care le-au pus la dispoziţia unor persoane, contra unor sume de bani.   
 
Sunt puse în executare 22 de mandate de aducere, persoanele urmând a fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pentru audieri. 
 
Activităţile se desfăşoară cu sprijinul poliţiştilor Serviciului de Ordine Publică, Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului pentru Acţiuni Speciale, Biroului pentru Protecţia Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba. 

 
Totodată, la acţiuni participă şi poliţişti ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările