Ghinion la Bacalaureat în Alba: I-a sunat mobilul în timpul examenului. Vezi ce riscă trişorii

Ghinion la Bacalaureat în Alba: I-a sunat mobilul în timpul examenului. Vezi ce riscă trişorii

Foto Arhiva Elevii care au fost eliminaţi mai pot da Bac-ul abia în toamna anului 2012

Trei elevi din Alba nu s-au învăţat minte nici pe ultima sută de metri. Au fost eliminaţi de la prima probă scrisă a Bacalaureatului de toamnă şi au ratat ocazia de a susţine examenul pentru încă două sesiuni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sistemul video montat în sălile de examen se pare că nu i-au oprit pe unii dintre candidaţi să atenteze la fraudă.

Prima probă scrisă a Bacalaureatului, cea la Limba şi literatura Română a făcut trei victime în Alba. Este vorba despre 3 elevi care au fost eliminaţi  pentru tentativă de fraudare. "Au încercat să copieze cu ajutorul telefonului mobil şi a fiţuicilor. Vorbim despre doi elevi care au fost examinaţi la Aiud şi unul la Abrud. Unui adintre ei i-a sunat telefonul mobil chiar în timpul examenului scris", a declaratDan Kerecheş, inspector şcolar responsabil cu derularea Bacalaureatului în Alba.

La prima probă scrisă ar fi trebuit să se prezinte 1242  de candidați, însă 226 nu și-au făcut apariția la examen.

Marţi, vor fi testaţi în Alba  8 candidaţi la Limba maghiară. Miercuri, este programată proba la disciplina de profil, iar vineri se încheie testarea. Dumică se afișează rezultatele, iar  nemulțumiții pot depune contestații.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările